Svenskerne er foran os i næsten alting. Og nu har de også lavet en kort video, der kan præsentere børn for deres egne kønsdele… på en meget meget stille og rolig måde.

Alligevel bliver der RÅBT OG SKREGET med det samme, men jeg vil altså til mine dages ende påstå, at råber og skriger man op om den slags, så mangler der noget hos en selv i forhold til at være helt dus med, hvad der sker mellem ens egne ben.

Børn tager på ingen måde skade af at se denne lille video. Tværtimod. De bliver på en helt uskyldig måde præsenteret for noget, de forhåbentlig allerede kender rigtig godt. Ja, for børn er nogle små nysgerrige mennesker, så med mindre man har gjort noget så dumt som at forhindre dem i at være nysgerrige, så har de udforsket mellem deres ben, ligesom de har udforsket alle andre steder på deres kroppe.

Jeg er selvfølgelig nødt til at sige, at de små figurer mangler både forhud og indre kønslæber, men fred være med det. Det er en fin startfigur, som der så skal følges op på senere.

GO Sverige!