Spiral

Jeg modtog nedenstående mail fra en ung kvinde, der var villig til at blogge det ud. Jeg har aldrig hørt om det før, så nu spørger jeg dig, kære læser. Skulle du ske at kende en kvinde, eller er du selv den kvinde, der sidder med nogle svar eller samme uløste problem? Oplever du at være følelsesløs i underlivet efter brug af spiral? Skriv en kommentar her på bloggen eller send mig en privat besked på sexserious facebook-siden.

“Hej Karen

Jeg skriver til dig, fordi jeg har læst lidt på din blog SexSerious, og jeg vil bare høre, om du har mulighed for at hjælpe mig med nogle gode råd. For godt og vel 2 år siden fik jeg sat en kobberspiral op; det gjorde mega ondt og bagefter var jeg lige ved at besvime. På vejen hjem efter jeg havde fået sat den op, følte jeg en følelsesløshed i underlivet (og der havde jeg ikke en gang rørt ved mig selv); ligesom om at jeg havde fået fjernet noget dernede. Da jeg så havde sex efterfølgende, havde jeg følt rigtigt, for min følelse under sex var virkelig nedsat, både i klitoris, skede, skedevægge og kønslæber – min seksuelle energi og følelse var bare nedsat/væk. Jeg var så ked af det, og jeg fortalte det til min partner. Da jeg havde sex med en anden fyr på et andet tidspunkt, følte jeg det samme, at jeg nærmest ikke kunne mærke, at han var inde i mig; som om min skede bare var en strømpe eller et hylster uden følelse.

Jeg var selvfølgelig helt ude af den og fik taget spiralen ud efter 3 måneder, men det hjalp ikke. Følelsesløsheden er forblevet og efter 2 år lider jeg stadig under det. Det er ikke fordi jeg ikke kan få nydelse; jeg kan godt give mig selv orgasme, men det er overhovedet ikke på stadie med, hvad jeg kunne føle før. Det er egentlig ligesom om, at jeg har nedsat seksuel nydelse, jeg er slet ikke så seksuel; som om hele min krop, min hud også er blevet rimelig lammet af chokket/traumet fra kobberspiralen.

Da jeg fik taget spiralen ud, fortalte jeg min læge (der tog den ud, men var ikke hende der tog den i), at jeg havde nedsat følelse i underlivet, og hun havde aldrig hørt om det, og så chokeret ud. Siden da har jeg ikke fået noget hjælp. Jeg har dog læst en lignende historie på nettet i en brevkasse om en dansk pige, der har oplevet det samme.

Jeg er bange for, at jeg aldrig vil kunne nyde sex igen; jeg ønsker blot at få min seksualitet/seksuelle energi/opstemthed tilbage. Føler at min livsglæde er blevet nedsat gevaldigt. Før var jeg bare så seksuel og nød at lege med min seksualitet med mig selv og med fyre. Men nu er det bare helt væk og som om spiralen stadig er oppe i mig og blokerer for den seksuelle energi.

Jeg har prøvet en yuni-massage/tantra, og jeg synes, at det var ret grænseoverskridende. Og jeg har også fået noget healing af en art i Thailand (af en sexolog-kvinde fra England), og det var helt fantastisk, men hun bor jo ikke i Danmark. Ellers har jeg læst om tantra og hvordan jeg ved at fokusere på mine bryster kan vække den seksuelle energi i mig.

Jeg håber, at du kan hjælpe mig. På forhånd tak.

Helle, 25 år”

 

Som I kan se i kommentarfeltet, har jeg senere fået dette fine svar fra samme kvinde:

“Hej kvinder,

jeg er pigen i artiklen, som mistede følelsen efter indsættelsen af en kobberspiral. Jeg er i dag snart 28 år og har stadig nedsat følelse i klitoris, skede og livmoderhals. Jeg har de seneste år været til yoni mapping og yoni de-amouring sessions hos C.H.A.I. i København og Susanne Rousgaard.

Det var meget fantastisk og dejligt endeligt at blive hørt og set i forhold til mit problem. Sundhedssystemet har ikke hjulpet mig overhovedet og har egentlig mest kigget mærkeligt/undrende på mig. Noget andet fantastisk er sket, nemlig at jeg har fundet Amber Leitz på YouTube. Hun har selv helet sig selv fra følelsesløshed i underlivet, og dette har gjort via et jade æg.

Jeg har det seneste halve år brugt et jade æg til at vække min yoni/vagina. Og jeg er også en del af Self:Cervix, hvor jeg har lært at de-amere min livmoderhals og min vagina selv med en glas- eller krystal dildo. Jeg vil virkelig anbefale alle kvinder, der lider af en eller anden form for ubalance i underlivet til at tjekke op på “jade egg”, “selfcervix” og “yoni mapping” og “yoni de-amorouring”.

Jeg har fået mere følelse i mit underliv og min klitoris efter det. Jeg ved godt, at der er lang vej endnu. Det er også meget mentalt. På grund af min følelsesløshed har jeg oplevet angst under sex, depression og selvmordstanker og tanker om at skære i mig selv. Det ikke at kunne føle sig selv seksuelt og det at få en skade på sin livmoderhals er meeeeget alvorligt, og kan være virkelig livsnedsættende.

Livmoderhalsen er forbundet til tre store nerver i kroppen, inkl. vagus nerven, der har med kreativitet, livsenergi og seksuel energi at gøre. Derfor jeg også har oplevet slet ikke at kunne fantasere – jeg har haft svært ved at holde en fantasi i mit hovede, hvilket jo passer med, at vagus nerven er blevet berørt. Det tænker jeg i hvert fald.

Men kære kvinde, vid at du kan heale det her. Det er muligt! Kontakt mig gerne, så kan vi connecte: Lykkebo89@gmail.com. Jeg har også lavet en facebookside, der hedder “Bivirkningsramte efter kobberspiral”, hvis der er nogle, der kunne være interesseret i at netværke og spare med hinanden på vores helende rejse.”