Karabatic

VM i herrehåndbold er netop overstået, og i går så jeg det franske landshold vinde det hele, hvilket fik mig til at tænke på billedet herover. De to franske håndboldlandsholdsspillere, Nikola og Luka Karabatic. Det første, jeg gjorde, da jeg så billedet, var at smide det på en venindes facebook-væg, men alle de der perfekte billeder, får mig til at tænke på noget andet.

Det er virkelig et godt billede, hvis man godt kan lide mænd med kroppe, der er yderst velproportionerede, og det interessante er da også at se de kommentarer, der popper op med sådan et billede. For de starter (jo) med “bøssekommentarerne”, hvilket bliver angrebet af kvinder, der bliver trætte af, at der da ikke var blevet smidt et homokort, hvis det havde været to kvinder… hvorefter der så kommer nogle nye mænd og glatter ud og skriver “pæne mænd”.

Yes yes, alt er som det plejer.

Jeg kommer til at tænke noget helt andet:

Pyh, hvor er det da godt, at det ikke er mig, der skal stå der og forsøge at se perfekt ud.

Pyh, hvor er det godt, at det ikke er mig, der skal lægge krop til billeder, der bliver pillet så meget ved, at personen i virkeligheden slet ikke kan leve op til billederne.

Pyh, hvor må det være hårdt at have fødselsdag og blive konfronteret med, at det af naturlige årsager kun går ned ad bakke (ville mange mene).

Pyh, hvor må det være pres med pres på at skulle holde den form – “din mave hænger på det billede…”.

Det er nok ok let for Karabatic-brødrene at smide tøjet, for de træner virkelig hårdt for at være i topform som håndbold-nørder. Men tag ikke fejl. Der er blevet pumpet muskler, inden der bliver taget sådan nogle billeder, for at selvsamme muskler tager sig bedst ud – om man vil.

Jeg hørte engang gennem en veninde om et m/k-forhold, hvor parret ikke havde haft sex i hvem-ved-hvor-længe, fordi fyren i forholdet ikke havde tid til at træne, så nu ville han ikke vise sig uden tøj på… foran sin kæreste forstås. Og det er vist ikke det eneste forhold, der roder med den slags…

Det er godt og sundt og livsnødvendigt at holde sig i form på den ene eller anden måde… men når det hiver dit selvværd med ned ikke at få det gjort, så er det værd at tænke over, om ikke der skal arbejdes lidt på det. Du skal gerne kunne kigge på nedenstående billede uden at få (alt for) ondt i selvværdet…

Karabatic2